aleen en ongewenst kinderloosOngewenste kinderloosheid kan je leven flink op z’n kop zetten. Ben jij single, vrouw en had je graag kinderen gewild? Maar liep je leven anders? Omdat er geen partner is of zijn er medische of andere redenen? Heb je alleen een medisch vruchtbaarheidstraject doorlopen en is je wens niet vervuld?

Kom je er alleen niet uit en heb je behoefte aan contact met vrouwen die hetzelfde meemaken? Dan ben je bij alleen en ongewenst kinderloos op de juiste plek! Deze website is van Carolina Konijn (1965). Ze is ervaringsdeskundige en integratief (hypno)therapeut. Ze begeleidt single vrouwen in hun rouwproces bij ongewenste kinderloosheid en ook tijdens fertiliteitstrajecten, na een miskraam en abortus.

Begeleiding op maat

De psychosociale begeleiding en ondersteuning die Carolina geeft, wordt afgestemd op jouw noden en behoeften. Er wordt gekeken naar wat helpt in jouw proces, zodat je beter om kunt gaan met je persoonlijke situatie en jouw doelen bereikt. De afspraken vinden plaats in haar praktijk in Soest. Kun je niet naar de praktijk komen, dan behoort Skypen ook tot de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *