Deverrassingsmand.nl

Geboortemanden

Deverrassingsmand.nl heeft de meest unieke en originele geboortemanden met babykleding gevuld met kleding van onder andere de merken Ducky Beau, Dirkje, Feetje, Pampolino.

De geboortemanden voor jongens of meisjes zitten vol met leuke babyspullen en zijn echt een geweldig kraamkado voor de pasgeboren kleine. De mooi opgemaakte geboortemand is een geweldig geboortegeschenk om te geven aan de kersverse ouders.

Als je niet precies de smaak weet van de ouders, neem dan eens een kijkje bij de neutrale geboortemanden. Deze zijn zowel geschikt voor een jongen als voor een meisje.

Je kunt ook geboortemanden voor jongens of meisjes laten samenstellen naar keuze en budget. Je wordt bij de verassingsmand goed geholpen.

Zwangerschapscadeaus

Ook kun je een hier terecht voor een zwangerschapscadeau. Een mooie mand gevuld gevuld met lekkere, leuke en verzorgende artikelen voor de mama en/of papa in spé en ook wat leuke cadeautjes voor de a.s. baby.

Misschien wil je dit ook bekijken...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok