logo krasnal.nlKrasnal Kinderwagens maakt al kinderwagens sinds 1979 in Polen. Hierna zijn we uitgebreid naar Duitsland, Engeland en Italië. En met die ervaring zijn we op 1 januari 2014 begonnen met de verkoop in Nederland, België en Luxemburg. De kinderwagens en buggy’s die wij op dit moment in het assortiment hebben wordt elk jaar uitgebreid en verbeterd waar mogelijk in het gebruiksgemak. Kwaliteit en veiligheid staat bij ons hoog in de prioriteit alsook het betaalbaar maken van een kinderwagen of buggy.

Onze Missie

krasnal kinderwagensOnze missie is dus om tegen de scherpste prijzen een complete, veilige en kwalitatief hoge kinderwagen aan te kunnen bieden aan u als onze klant. Ook de verscheidende schitterende kleuren die wij hebben zijn werkelijk waar een lust voor het oog. Met een Krasnal kinderwagen/buggy kun je in stijl met je kleine buiten en binnen vertoeven.

Wensen

Waar wij ook goed in zijn is een kinderwagen te leveren naar jou wensen. Vindt jij dat ene frame mooier of net die kleur leuker? Wij produceren de kinderwagens zelf en kunnen ze geheel naar uw wens aanpassen.

Betrouwbaar en veilig winkelen

Wij zijn ook aangesloten bij de Qshops keurmerk voor vertouwd en veilig online winkelen. Maar al te vaak worden consumenten online bestolen door bestellingen die wel betaald worden maar niet geleverd. U kunt bij ons met een gerust hart bestellen en betalen.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *