marsanda fotografieMartine van den Heuvel, fotograaf voor Marsanda Fotografie kun je onder andere boeken voor een zwangerschapsshoot of een newborn shoot. Haar werkgebied is Wormerveer, maar ze komt ook op locatie mits de betaling van een kilometervergoeding. Martine is tevens eigenaresse van de website www.marsanda.nl, waar je haar prachtige collectie geboortekaartjes kunt bekijken en bestellen.

Zwangerschapsfotografie

Een zwangerschapsshoot gebeurt zolang het weer het toelaat buiten op een vooraf besproken locatie en duurt ongeveer anderhalf uur. Neem eventueel wat eigen accessoires mee, zoals een echofoto, de eerste sokjes voor je baby, een knuffeltje, … Martine zorgt op haar beurt voor een aantal mooie jurken met bijbehorende accessoires. De fotoreportage wordt het mooist als de buik mooi rond is; zo ongeveer tussen de 32 en 36 weken van de zwangerschap.

Newborn fotografie

Een newborn fotoshoot gebeurt in de studio in Wormerveer en duurt ongeveer 3 uur. Er wordt tijdens deze sessie veel rekening gehouden met het ritme van de baby. Er zijn verschillende accessoires aanwezig, zoals haarbandjes, mandjes, kleden en mutsjes. Je mag eventueel zelf ook accessoires meenemen als je dat wenst.

Voor uitgebreide informatie over het werk van Martine van Marsanda Fotografie en de portfolio zwangerschapsfoto’s en newbon foto’s verwijzen we je uiteraard door naar de website.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *