Ukkepukenzo babymassage zwangerschapsmassageUKKEPUK&ZO – voor cursussen en workshops Babymassage, zwangerschapscursussen Samen Bevallen, en ontspannende mama-massages voor zwangeren en mama’s.

Zwangerschapscursus Samen Bevallen

Zwanger, gefeliciteerd! Bij de cursus Samen Bevallen staan jullie samen stil bij misschien wel de grootste verandering in jullie leven: jullie gaan ouders worden! De cursus geeft jullie veel praktische informatie en jullie leren technieken die bij de bevalling toegepast kunnen worden.

Babymassage

Een baby, van harte! Tijdens een cursus of workshop Babymassage leer je elkaar op een ontspannen manier beter kennen en oefen je de massagetechniek. Leuk én bijzonder!

Zwangerschapsmassage of Mama-massage

Even tijd voor jezelf! Even een moment voor jezelf om lekker te ontspannen tijdens je zwangerschap of in je drukke leven als mama tijdens een ontspannende Mama-massage. Werkt verlichtend bij eventuele (zwangerschaps)klachten en bevordert rust en ontspanning. Een kadootje voor jezelf.

De cursus Samen Bevallen word gegeven in Ede en de cursus/workshop babymassage, zwangerschapsmassage en mama-massage in Leersum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *