Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor gebruikers van zwangerschapswebgids.nl

Alle informatie die Zwangerschapswebgids.nl communiceert via de website en via andere elektronische wegen zoals e-mail of andere sites of producten die besproken worden zijn te gebruiken op eigen risico. Er wordt niet gegarandeerd dat de geboden informatie correct is.

Alle informatie, waaronder begrepen adviezen, ideeën, meningen, reacties en/of instructies, wordt niet noodzakelijkerwijs gesteund door Zwangerschapswebgids.nl

Zwangerschapswebgids.nl staat op geen enkele wijze in voor de juistheid of volledigheid van de informatie op zwangerschapswebgids.nl en/of in andere elektronische communicatie zoals emails, en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie. De wederpartij wordt met nadruk aangeraden deze informatie niet geïsoleerd te gebruiken maar af te gaan op haar professionele kennis en ervaring en de te gebruiken informatie te controleren.

Zwangerschapswebgids.nl kan nimmer aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor contacten, overeenkomsten of diensten tussen partijen die mogelijk via deze site zijn opgedaan.

Zwangerschapswebgids.nl heeft het recht om naar eigen inzicht diensten te weigeren of te annuleren.

Voorwaarden met betrekking tot de opname van uw website of bedrijf
Uw website of bedrijf moet van toegevoegde waarde zijn voor onze doelgroep. Indien wij vinden dat dit niet het geval is, zullen wij deze niet opnemen in de zwangerschapsgids.

Wijziging Algemene Voorwaarden
Zwangerschapsgids.nl is te allen tijde gerechtigd de Algemene Voorwaarden te wijzigen zonder daarvan gebruikers rechtstreeks in kennis te stellen. Publicatie op de website van zwangerschapswebgids.nl is daarvoor afdoende.

Disclaimer
Zwangerschapswebgids.nl is niet verantwoordelijk voor enige schade die de gebruiker kan lijden. Zwangerschaspwebgids.nl geeft geen garanties voor schade die voortkomt uit het gebruik van haar diensten. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van gegevens dat voortkomt uit vertragingen, niet aankomen, of verkeerde aflevering, en alle onderbrekingen van diensten veroorzaakt door zwangerschapswebgids.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok