Baby Bunny

babybunny invulboeken zwanrt wit

Stijlvolle invulboeken

De invulboeken van Baby Bunny zijn stijlvol, hip en erg exclusief met een luxe afwerking door middel van een harde kaft en een matte omslag. Door de tijdloze ontwerpen blijven de boeken ook leuk voor later. Verder zorgt het zwart/wit design ervoor dat het een mooi decoratiestuk wordt en het bij iedereen thuis past.

Een greep uit de collectie exclusieve invuboeken van
© Baby Bunny

Zwangerschap

In het invulboek voor tijdens de zwangerschap kun je alle mooie, bijzondere momenten en mijlpalen vastleggen. Er is ruimte voor foto’s, notities, en mooie herinneringen. Een boek om alle mooie en vooral bijzondere momenten vast te leggen voor later.


Invulboek voor tijdens de zwangerschap © Baby Bunny

Baby’s eerste jaar

Het Eerste Jaar boek is een invulboek om alle leuke, grappige, mooie en bijzondere momenten van je kleintje in vast te leggen! Elke maand is er ruimte om de bijzonderste momenten te noteren. In het boek vind je fotoruimte, mijlpalen, notities, trackers voor de tandjes, gewicht, lengte en nog veel meer! Tip: Dit invulboek is een ontzettend leuk kraamcadeautje!

Website: www.babybunny.nl

Volg Baby Bunny op Instagram


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok