Baby Spa België

Baby Spa België Boom Niel tussen Antwerpen en Brussel

Baby Spa te Boom / Niel tussen Antwerpen en Brussel

Baby Spa België is een babywellness in Boom / Niel tussen Antwerpen en Brussel. Het is geschikt voor kleine baby’s van twee weken tot 6 maanden oud. De ideale leeftijd is 6 weken oud, omdat veel baby’tjes dan last hebben van krampjes. Een sessie in de babyspa kan dan voor verlichting zorgen. Ook stimuleert het de mentale en motorische ontwikkeling.

In de professionele spa is het heerlijk vertoeven voor kleintjes. Ze kunnen vrij ronddobberen in het warme, chloorvrije water met behulp van een speciale drijfring rond hun nekje.

Zo’n ring ziet er misschien een beetje gek uit, maar je baby is gewichtloos onder water en ondervind daardoor geen hinder van de ring. Integendeel, baby’s vinden het heerlijk en voelen en bewegen zich voort als een visje in het water.

Hoe zit een wellness-sessie eruit ?

Een totale sessie duurt ongeveer 50 minuten en is heel ontspannend voor je baby’tje. Hij/zij geniet eerst van 20-25 minuten hydrotherapie in de speciaal ontworpen spa. Daarna volgen er 20-25 minuten babymassage/babyyoga. De bedoeling is dat mama of papa zijn/haar eigen baby masseert.

Tarief

De welness-sessie kost 65 euro. Het gebruik van handdoeken, een drijfring, een zwemluier, bodylotion en massageolie zitten in de prijs inbegrepen.

Baby Spa cadeaubon als kraamcadeau

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Denk eens aan de Baby Spa cadeaubon. De bon kost 65 euro, de prijs van de wellness-sessie die je cadeau doet. De cadeaubon wordt mooi ingepakt en gratis opgestuurd.Website: www.baby-spa.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok