Beenice geboortekaartjes

beenice geboortekaartjes brugge west-vlaanderen

Bij Beenice kun je terecht voor prachtige geboortekaartjes. Van eenvoudige kaartjes, tot klassieke, romantische en retro ontwerpen in verschillende formaten en luxe uitvoeringen en geboortekaartjes voor tweelingen; je vindt het hier allemaal.

Collectie met zelf geïllustreerde kaartjes

Je kunt een ontwerp uit de collectie kiezen die op de website te zien is. Deze collectie bestaat uit ontzettend mooie kaartjes die volledig door hen zelf geïllustreerd werden. Elke maand worden er nieuwe kaartjes toegevoegd.

Romantisch geboortekaartje beenice hartjes goud zwart wit
Romantisch geboortekaartje, hartjes van goud ©  BeeNice

Uniek ontwerp op maat

Als je zelf al een idee hebt hoe jouw ideale kaartje er uit moet komen te zien, dan kun je ook een uniek ontwerp op maat laten maken, volledig aangepast naar jouw wensen.

Persoonlijke service en flexibiliteit

Beenice staat in voor een persoonlijke service en voor flexibiliteit. Ze ontvangen je in het West-Vlaamse Brugge om naar jouw wensen en ideeën te luisteren en ze te vertalen naar een schitterend ontwerp. Maar ook als je je niet kunt verplaatsten, bieden ze je de perfecte service via e-mail of telefoon om dit te garanderen.

Het doel is dat jij helemaal tevreden en happy bent met het geboortekaartje voor jouw kleintje en dat je de kaartjes snel in huis hebt vlak na de geboorte.

beenice geboorekaartje sterretjes wolkjes ster wolk jongen

Luxe kaart, wolkje met sterretjes © BeeNice

Gratis verzending binnen België en Nederland

De geboortekaartjes worden gratis verzonden binnen België en Nederland.

Website: www.beenice.be

Volg Beenice geboortekaartjes op Instagram


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok