De Kleine Reus en de Draak

de kleine reus en de draak webwinkel

Ecologische online babywinkel en kinderwinkel

De Kleine Reus en de Draak is een ecologische webwinkel voor baby- en kinderkleding, baby accessoires, verzorgingsproducten vor mama en baby, decoratie, speelgoed en producten voor borstvoeding.

De producten die te koop zijn in de webwinkel worden geselecteerd op de duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit en het productieproces.

Textiel & Kleding

Alle kleding zijn gemaakt met organische stoffen en veel merken worden op milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier geproduceerd, zonder schadelijke stoffen.

Verzorgingsproducten

Alle verzorgingsproducten zijn natuurlijke en veilige producten, zonder parabenen, ftalaat, fenoxyethanol en andere rommel. De producten zijn heel fijn voor het fragiele huidje van de baby. En ze zijn niet getest op dieren.

linea mamma baby shampoo
Linea MammaBaby Shampoo © De Kleine Reus en de Draak

Speelgoed

Het speelgoed dat je in de webwinkel vindt is veilig, duurzaam, educatief en uiteraard ook vrij van schadelijke stoffen. Heel veel speelgoed is gemaakt van hout, biologisch katoen of gerecycleerd materiaal.

Slaep speenketting, wagenspanner, bijtring de kleine reus en de draak webshop
Bijtrijngen, wagenspanners en speenkoorden van het merk Slaep
© De Kleine Reus en de Draak

Freya, eigenaresse van de kleine reus en de draak

Eigenaresse Freya heeft alle producen die ze in haar webwinkel verkoopt, eigenhandig geselecteerd en soms zelf uitgetest. Door haar ervaring als mama en haar achtergrond als verloskundige, bezit ze de juiste kennis en skills om jouw zo goed mogelijk te helpen. Mocht je vragen hebben over de producten in de webshop, of met een vraag zitten tijdens je zwangerschap, na de bevalling of over je kleintje, dan kun je altijd even contact met haar opnemen.

Website: www.dekleinereusendedraak.be

Volg dekleinereusendedraak op Instagram


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok