Doejij Naamslingers

Doejij naamslingers vlaggenlijnen leeftijdslingers

De naamslingers, leeftijdslingers en vlaggenlijnen van Doejij zijn ware blikvangers. Ze worden met de hand gemaakt naar jouw wens. Je hebt keuze uit een ruim aanbod van verschillende kleuren en modellen.

Hoe mooi is dat, een slinger met de naam op van je kindje. Voor aan het raam te hangen als geboorteaankondiging en later aan de box of boven de commode op de babykamer bijvoorbeeld.

En wat denk je om zoiets weg te geven als kraamcadeautje? Heel origineel. Het is ook een perfect verjaardagscadeautje voor een kleine dreumes. Weer eens iets anders dan anders!

Over verjaardagen gesproken: de leeftijdslinger met verwisselbare leeftijden is ontzettend leuk. Je kunt kiezen uit een slinger voor de 1e tot en met de 5e verjaardag of van de 1e tot de 9e verjaardag.

Door de goede kwaliteit van de slingers gemaakt van 100% wolvilt, is jarenlang plezier ervan gegarandeerd.Website: www.doejij.nl

Volg Doejij Naamslingers op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok