Fabs World

fabsworld.nl

Kwalitatief hoogstaande en 100% warme producten

Fabs World maakt kwalitatief hoogstaande en 100% warme producten. Niet alleen vol warmte voor de babies voor wie ze zijn bedoeld, maar ook voor de mensen die de producten maken. Fabs World wil namelijk 100% warmte verspreiden. Onze producten worden eerlijk gemaakt in een klein atelier in Bangkok. Het haakwerk wordt gedaan in werkgelegenheidsprojecten in het noorden van Thailand. Zo verspreiden wij 100% warmte.

Handgemaakt en uniek

Alles is handgemaakt. dat maakt elk product uniek. We gebruiken ouderwetse, arbeidsintensieve technieken zoals o.a. haken. In combinatie met het Nederlandse design krijgen deze technieken een moderne uitstraling. Leuk om te vertellen is dat aan elk product een kleine leaflet hangt waarin de naam, door de naaister zelf, (in) geschreven wordt. Ook dit maakt ieder Fabs World artikel uniek.

13 kleurlijnen

Onze filosofie is dat de inrichting van de kinderkamer in overeenstemming mag zijn met de huidige trends in interieurdecoratie. Daarom hebben we 13 kleurlijnen die overeenkomen met de interieur trends. Elke kleur lijn bestaat uit meer dan 20 items en variëren van behang, slabbetjes, boxkleden, speenclips, canvasdoekjes, lampenkappen, lakentje, leuke decoratieve (commode)opbergtasjes en nog veel meer. Onze marketing weerspiegelt de warm en fantasierijke wereld die we proberen te maken met onze producten.

Stichting Kika

Een deel van de omzet van Fabs World gaat naar Stichting KiKa, een stichting die zich inzet om kinderen met kanker beter te kunnen behandelen.

Website: www.fabsworld.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok