Je-innerlijke-kind.nl

Luisterkind Methode en Geboortebegeleiding

Je kunt bij mij terecht voor het maken van een Luisterkind afstemming volgens de Luisterkind-methode die is ontwikkeld door Diana van Beaumont.

Anders dan de naam doet vermoeden, zijn Luisterkind afstemmingen niet alleen mogelijk bij kinderen, maar ook bij volwassenen, ongeboren kinderen, mensen die in coma liggen, mensen met een verstandelijke beperking, mensen die inmiddels zijn overleden of kinderen die tijdens de zwangerschap zijn overleden.

Via telepathie in gesprek 

Tijdens de afstemming ben ik via telepathie in gesprek met jouw ziel of die van je kindje en kan ik ook beelden zien. Dit zijn dingen die voor jou of je kindje op dat moment belangrijk zijn. Jij of je kindje bepalen wat je mij wilt vertellen waardoor iedere afstemming uniek is en niet is te voorspellen. Omdat je daarnaast ook vragen kunt stellen die ik kan meenemen in de afstemming, kan een afstemming knelpunten aan de oppervlakte brengen en kunnen er inzichten ontstaan.

Je kunt bij mij ook terecht voor Geboortebegeleiding. Door middel van de Luisterkind-methode maak ik op zielsniveau contact met de ongeboren baby, tijdens vier afstemmingen. Ik ben mij er van bewust dat een ongeboren kindje erg kwetsbaar is en zich veilig dient te voelen in de baarmoeder. De Geboortebegeleiding is er op gericht om het kind voor te bereiden op de bevalling en om de band tussen moeder en kind te versterken. De ouders kunnen bijvoorbeeld van hun kindje te horen krijgen hoe het zich voelt, hoe het getroost wil worden, wat het prettig vindt. De ouders kunnen eventuele vragen die ze hebben aan hun kindje stellen en het kindje wordt aan het woord gelaten. Het kind kan vertellen hoe het zich voelt.

Website:  www.je-innerlijke-kind.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok