Mamamozaiek.nl

mamamozaiek gipsbuik mozaiekbuik

Gipsafdruk van je zwangere buik 

MamaMozaïek is de website van de getalenteerde Sabina. Ze maakt gipsafdrukken van zwangere buikjes, die ze later eventueel bezet met mozaïk. Een gipsbuik of mozaiekbuik is een tastbare herinnering aan je zwangerschap en je mooie, bolle buik. 

Je kunt niet alleen je buik  laten vastleggen in gips, maar ook je buik en borsten samen, of met je handen op je buik. Natuurlijk is het ook mogelijk om je partner er bij te betrekken. De mogelijkheden zijn enorm. 

De gipsafdruk kan vervolgens weer op vele verschillende manieren gedecoreerd worden met mozaïek. 

Zelf gipsbuik bewerken met mozaïek 

Het leuke van MamaMozaïek is dat je alles ook zelf kunt maken. Op de website vind je uitleg en tips over hoe je zelf aan de slag kunt gaan om je eigen mozaïekbuik te maken.

Aangezien de meeste moeders het erg druk hebben, maakt Sabina de gipsbuiken en de mozaïekbuiken voornamelijk in opdracht. Ze zal je buik vereeuwigen in een prachtig en uniek kunstwerk van grote emotionele waarde.  

Website: www.mamamozaiek.nl 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok