Marjoleine Fotografie

marjoleine fotografie

Marjoleine Fotografie richt zich op het fotograferen van zwangerschap, geboorte en newborn. Ze heeft zich gespecialiseerd in onderwater fotoshoots voor zwangere vrouwen.

Zwangerschapsshoot, onderwatershoot en newborn shoot

Laat je geboorte verhaal vastleggen en geef het vorm in een boek. Je ‘mama en newborn foto’ geprint voor aan de muur. Een erfstuk voor later. We helpen je graag een exclusief beeld te maken van je zwangerschap. Een dierbaar moment waar je later op terug kijkt en een product dat je misschien wel doorgeeft aan je kind. Een fotosessie kan al rond de 28-30ste week van je zwangerschap of wanneer jij dat wilt. Voor een onderwater fotoshoot is het belangrijk dat je het fijn vindt om in het water te zijn. Newborn shoots zijn het mooist voor de tiende levensdag. Wil je je vrouw, dochter of vriendin origineel verrassen, dan is dit het leukste cadeau tijdens haar zwangerschap.

marjoleine fotografie newborn zwangerschapsshoot Amsterdam en midden Nederland Locatie

Marjoleine fotografie fotografeert in Noord-Holland en Midden Nederland. De locaties liggen in de straal van anderhalf uur reizen vanaf Amsterdam. 

Website: www.marjoleine-fotografie.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok