NanaBeebi luiertas rugzak

nanabeebi luiertas rugzak

Multifunctionele luiertas

Luiertassen. Ondertussen heb ik er een stuk of 6 versleten. Nou ja, niet echt letterlijk versleten, maar zoveel verschillende heb ik er wel gebruikt. En ik was niet met elke tas zo tevreden. Na een gigantische miskoop was ik er zo klaar mee dat ik een hele leuke weekendtas met veertjes bij de Primark kocht die in mijn ogen wel dienst zou kunnen doen als luiertas. Het enige wat ik nodig had was veel ruimte, want als je op stap gaat met vier kinderen weet je dat je heel wat mee te slepen hebt.

De tas van de Primark is nu na iets meer dan twee jaar zo goed als afgeschreven en mijn kleine meid gaat over een paar maanden naar de onthaalklas van de kleuterschool (in België). Een luiertas heb ik dus nu niet meer nodig. Maar als ik er op dit moment opnieuw één zou moeten uitkiezen, zou ik voor de luiertas rugzak van NanaBeebi gaan. Ik heb hem al een paar keer voorbij zien komen op Instagram en hij is echt heel mooi.

Een hip design, functioneel en superhandig

Ik hou van alles wat mooi en tegelijkertijd ook functioneel is. Aan deze twee eisen lijkt de NanaBeebi luiertas wel te voldoen. Oogt heel ruim en heeft een hip design. Het zwart geruit voorvak is iets wat ik persoonlijk prachtig vind. In de vele aparte vakken heb je plaats genoeg om alle spulletjes van je baby netjes op te bergen. En bovendien is hij superhandig.

Luiertassen... ondertussen heb ik een stuk of 6 versleten.
© NanaBeebi luiertas rugzak

Luiertas rugzak

Een gewone luiertas draag je meestal over je schouder. Als deze goed gevuld is – wat bij de meeste mama’s wel het geval is – krijg je al gauw last van het gewicht dat er aan hangt. Deze luiertas is zo ontworpen dat je hem op je rug kan dragen. Dat maakt het een stuk minder belastend voor je schouders.


Kijk nou hoe gaaf hij is! Mirthe met de luiertas van Nanabeebi.
© @liefsmirt

Ook als je je baby lekker dicht bij je hebt in de draagdoek of draagzak in plaats van dat je met de kinderwagen op stap gaat, is deze tas ideaal om mee te nemen.

Shop de luiertas met korting

De NanaBeebi luiertas kun je tijdelijk met een flinke korting shoppen. In plaats van € 120 euro betaal je nu € 69,95. Verzending is gratis binnen Nederland en België.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok