Pretecho&Zo

pretecho&zo pretecho breda rotterdam

Pretecho&Zo: echografiebureau in Oudenbosch, Breda en Vlaardingen

Pretecho&zo is een echografiebureau met verschillende vestigingen in Nederland: in Oudenbosch, nabij Roosendaal, gevestigd in de verloskundigepraktijk Artemis, in Breda en in Vlaardingen, nabij Rotterdam.

Pretecho laten maken vanaf 6 weken zwangerschap
Bij Pretecho&Zo kun je al een pretecho laten maken vanaf 6 weken zwangerschap (vroege echo) om te zien of de zwangerschap in tact is. Natuurlijk is behoort een geslachtsbepalingsecho ook tot de mogelijkheden. Vanaf 13 weken wordt er bekeken of je een jongen of een meisje verwacht. Uiteraard kun je hier ook voor een gewone 2D echo, of 3D / 4D echo met super realistische live beelden terecht.

Echo’s en pakketten
Er is een ruime keuze voor verschillende echo’s en dat op verschillende momenten in de zwangerschap. Een kleine greep uit de selectie: voor een korte geslachtsbepaling vanaf 13 weken in 2D betaal je rond de 40 euro, een uitgebreide 2/3/4D onder 20 weken (met of zonder bepaling van het geslacht van je baby) ca. 80 euro en voor een uitgebreide 2D/3D/4D echo met duidelijke uitleg zo’n 115 euro. Voor een compleet pakket met 2 tot 5 pretecho’s betaal je tussen de 110 en 385 euro. Kijk hier voor het complete overzicht met mogelijkheden inclusief de tarieven.

Website: www.pretecho&zo.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok