Stichting Melkpunt

melkpunt borstvoeding

 

Stichting Melkpunt

Melkpunt is een stichting ter bescherming, ondersteuning en normalisering van borstvoeding buitenshuis.

Onze visie?
Empowerment van voedende vrouwen!
Onze toekomstdroom is een wereld waarin borstvoeding de norm is en waar niemand raar opkijkt van een kind dat gevoed wordt door zijn of haar moeder, dan wel rechtstreeks aan de borst, dan wel via een kolf en fles. Dit willen we bereiken door dit platform.

Stichting Melkpunt richt zich niet op het overhalen om (lang) borstvoeding te geven, maar puur op het ondersteunen en begeleiden van moeders (en hun evt partners) om dit op een prettige manier te kunnen doen. Zodat ze zich niet hoeven te verstoppen en het publieke leven niet stil komt te staan. Stichting Melkpunt streeft er ook naar om (met name bij de ingewikkeldere en moeilijkere situaties) juridische hulp te verlenen aan benadeelde moeders, met als uiteindelijke doel een wet te verwezenlijken waarin is opgenomen dat het wegsturen of verbieden van voedende moeders gelijk staat aan discriminatie en dus verboden is.

(*)Het werkwoord ‘to empower’ betekent: ’in staat stellen’. Het versterken van mensen en groepen zodat ze kunnen deelnemen aan de samenleving. Via empowerment krijgen individuen, organisaties en gemeenschappen greep op hun eigen situatie en hun omgeving. Ze verwerven controle en hun kritische bewustzijn scherpt aan.

Sleutelwoorden: #Melkpunt #Melfie #Borstvoeding #Kolven #Borstvoedingsfoto

Website: www.melkpunt.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok