Studio Demico®

studio demico invulboeken zwangerschap mijlpaalkaarten

Invulboeken en meer voor de mooiste momenten en mijlpalen

Studio Demico® ontwerpt en verkoopt onder andere unieke, stijlvolle en tijdloze invulboeken, fotoboekjes, babygroeikaarten en mijlpaalkaarten voor de (aanstaande) mama en haar kindje. Een kleine greep uit het assortiment:

Babygroeidagboek | Voor tijdens je zwangerschap

Het babygroeidagboek voor tijdens je zwangerschap is een heel mooi boek met een harde kaft (hardcover) waarin je al je gedachten en gevoelens kwijt kunt gedurende deze bijzondere periode. Het is verkrijgbaar in twee varianten: krijt en oker.

Mijn eerste fotoboekje | Echoboekje

In dit unieke echo bewaarboekje verkrijgbaar in de kleuren oker, mint en roze kun je de echo’s van je baby verzamelen. Er is ruimte voor maar liefst 26 echo’s. Bovendien zijn er ook nog 2 pagina’s die je zelf in kunt vullen, een pagina over de ondekking van de zwangerschap, één voor de geboorte van je kleintje en verder nog een pagina waar je een 3d echofoto kunt vergelijken met een foto van je baby.

Babygroeikaarten | Voor tijdens het eerste jaar

De babygroeikaarten zijn invulkaarten vanaf de geboorte tot de leeftijd van 1 jaar. Hiermee kun je de groei van je kleintje bijhouden. De kaarten zijn ontzettend leuk om je foto’s mee te maken. Een mooie herinnering voor later om te zien hoe je baby is gegroeid. Het pakketje babygroeikaarten wordt geleverd met een witte lakstift waarmee je de kaarten kunt invullen.

Website: www.studiodemico.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok