Voor de Hummelkes

voor de hummelkes bijtspeeltjes bijtringen speenkoord

Handgemaakte artikelen voor baby’s

Bij ‘ Voor de Hummelkes’ ben je op het juiste adres als je op zoek bent naar een leuk kraamcadeautje voor een klein hummelke of iets leuks voor je eigen baby.

Hippe siliconen bijtspeeltjes

Voor de Hummelkes maakt onder andere mooie, originele & hippe siliconen bijtspeeltjes. Bij doorkomende tandjes bijten baby’s graag op vanalles en nog wat om de pijn te verzachten. Deze super leuke bijtringen of bijtspeeltjes helpen daarbij door een fijne, zachte druk op het tandvlees uit te oefenen.

Er zijn verschillende series bijtspeeltjes die elk hun eigen naam hebben. Zo’n serie bestaat uit verschillende producten met dezelfde kleuren. Van zo’n serie kun je bijvoorbeeld een ander bijtfiguurtje kiezen. Je kunt het ook weglaten als je dat liever hebt.

Bijtring bijtspeeltje pim voor de hummeltjes silliconen
Bijtring Pim © Voor de Hummelkes

Je vind er naast de bijtringen ook speenkoorden, speelkoorden, borstvoedingskettingen, haarclips, haarbandjes, sleutelhangers, slabbers en kinderkameraccessoires.

Vrij van schadelijke stoffen

Al de siliconen producten zijn zonder schadelijke stoffen, dus vrij van BPA, PVC en weekmakers. De houten producten zijn van zacht geschuurd beukenhout.

Getest en goedgekeurd volgens de Europese voedingswaarden industrie

Alle producten zijn met zorg geselecteerd op de beste kwaliteit en getest en goedgekeurd volgens de Europese voedingswaarden industrie.

Website: www.voordehummelkes.nl

Volg Voor de Hummelkes op Instagram


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok