Yneama.nl

praktijk yneama luisterkind

Kracht coach en energetisch therapeute

Yneama.nl is de website van krachtcoach en energetisch therapeute Farisa Jolink, mama van 3 kinderen.

Hulp en begeleiding als je de weg bent kwijtgeraakt

Farisa helpt en begeleid vrouwen in elke fase van hun leven. Ze kan jou helpen als jij jezelf bent kwijt geraakt en de drukte van je dagelijkse leven door het werk of je gezin nog maar moeilijk aan kan. Ze helpt je bij de transformatie naar de vrouw die je graag wilt zijn, om je mooie zelf weer zichtbaar te maken en je innerlijke kracht naar buiten te brengen.

Afstemming met jouw ongeboren baby

Ook zet ze haar talent in voor vrouwen die zwanger zijn. Op afstand legt ze contact met je kindje in je buik en luistert ze wat jouw kleintje jou en je eventuele partner te vertellen heeft. Zo’n afstemming met je ongeboren baby duurt 45 minuten. Gedurende de zwangerschap zijn er vier sessies.

Online cursus waarin je leert communiceren met je ongeboren baby

Een super toffe cursus waarin je de hechting en binding versterkt met je baby nog voor de geboorte wordt eind maart gelanceerd. Je maakt kennis met je kleintje en je leert jezelf ook beter kennen. Je gaat in gesprek en luistert naar wat je baby je te vertellen heeft. De cursus is inclusief begeleiding via de mail tijdens de hele zwangerschap en tot drie maanden na de geboorte.Website: www.yneama.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Zwangerschapswebgids.nl maakt gebruik van cookies om onder andere de gebruikservaring op de website te verbeteren. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem vormt. Door op ok te klikken ga je hiermee akkoord.
Meer informatie
Ok